top of page
Workshops

Ohm Yoga Studio Alkmaar

Ohm Yoga Studio Alkmaar
Workshops

 

 

 

 

 

Verbonden Ademcirkel

26 januari 19.30 tot 22.00 uur

 

 

Ervaar de transformatieve kracht van je eigen adem!.
Verbonden ademwerk is een helende reis naar binnen ter ondersteuning van het loslaten van (on)bewuste spanning, angst, verdriet en andere ervaringen, blokkades of beperkte overtuigingen die liggen opgeslagen in je lichaam. 

 

Je adem is altijd bij je en je lichaam is altijd in het huidige moment. Ademen is dus een prachtig hulpmiddel om uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam in het hier en nu. Met de verbonden adem maken we ruimte om te voelen, te verbinden, opgeslagen ervaringen op te ruimen en ruimte te creëren voor iets nieuws.
Ergens in het leven hebben we patronen gecreëerd om met emotionele pijn of moeilijke situaties om te gaan en die ons heel goed hebben geholpen en ons op een bepaalde manier ook succesvol hebben gemaakt. Maar op een bepaald moment kan je je afvragen of deze patronen nog dienstbaar aan je zijn? De gevoelens die je toen niet kon voelen, willen gevoeld worden en hebben erkenning en expressie nodig. Ademen is daarom een prachtig hulpmiddel om terug te komen naar je ware a
ard en patronen los te laten die je niet meer dienen. Durf te voelen en open je hart voor jezelf, je verlangens, bewustzijn, inzichten, heling, rust en liefde.

 

Iedereen is welkom, voor als je nog nooit ademwerk hebt gedaan of al ervaren bent met de verbonden adem.
Je kan helaas niet meedoen bij psychotische klachten of epilepsie. 
Ben je zwanger dan kan het juist heel mooi zijn om verbinding te maken met je ongeboren kindje, geef dit van te voren bij Ellemarie aan.

 

We ademen met een kleine groep, max 8 tot 10 personen.

 

Liefs Ellemarie

Investering: 37,50 euro per persoon. Non refundable

Is de sessie volgeboekt? stuur dan even een mailtje naar info@ohmstudio.nl, dan zet ik je op de wachtlijst. Je betaald dan pas wanneer er een plekje vrijkomt voor deelname. 

bottom of page