top of page

Ben je nieuw bij de studio? Dan is een beetje informatie wel zo fijn want waar begin je? 

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan is het soms moeilijk in te schatten waar je het beste mee kunt beginnen. Al onze lessen zijn geschikt om mee te starten. Alleen bij de vinyasa yoga lessen is het handig als je al wat yoga ervaring hebt. 

Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Dan kun je prima starten met de stress relief les, restorative yoga en de gentle morning yoga.

Heb je stijve gewrichten, stijve spieren of sport je heel veel? Dan is yin yoga heel geschikt. Deze vorm van yoga is ook bijzonder geschikt voor als je het moeilijk vindt om los te laten en ook zelfs zeer geschikt voor mensen met parkinson! 

Heb je een blessure, moet je rustiger aan doen of voel je je niet zo fit? Dan kun je terecht bij restorative yoga.

Heb je al wat yoga ervaring? Dan zijn alle lessen geschikt om mee te starten.

Wil je veel actie? Dan zijn de vinyasa lessen heel geschikt.

Wil je wel actie maar niet te? Dan is hatha yoga fijn. Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga. 

Ben je zwanger? Dan kun je uiteraard bij ons terecht voor de zwangerschapscursus! 

En natuurlijk kun je meedoen met de pilates les voor kracht opbouw van buik en rugspieren, ofwel je core. 

De studio werkt met een online reserveer systeem genaamd Momoyoga. Via de button rechts bovenin op de pagina (login/registreer/rooster) kun je vrijblijvend een account aanmaken met je naam, telefoonnummer en mailadres. Vanuit daar kun je proeflessen aanschaffen middels IDEAL. Vooraf reserveren via momoyoga is sinds corona verplicht. Er kan in de studio niet betaald worden.  

Eenmaal betaald kun je lessen naar keuze reserveren wanneer het jouw uitkomt! Dit kan ook via de momoyoga app voor op je telefoon die je gratis kunt downloaden (zie homepage). Heb je een les gereserveerd en kun je toch niet? Meld je dan in de app weer even af zodat je je les behoudt. Je les reserveer je in het rooster wanneer je ingelogd bent. 

Een rittenkaart en proeflessen hebben een geldigheidsduur, hier wordt in principe niet van afgeweken. Alleen bij letsel, blessure en ziekte kan deze op pauze worden gezet.

Matten zijn aanwezig in de studio! 

 

Bij de zwangerschapsrittenkaarten is er geen sprake van geldigheidsduur. 

Bij zwangerschapsyoga kun je 1 proefles zwangerschapsyoga boeken, de reguliere proefles en de 3 lessen voor 35 euro kunnen niet gebruikt worden voor de zwangerschapsyoga, het systeem pakt het niet. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden door te lezen, deze vind je hier

Heb je vragen? Mail dan naar info@ohmstudio.nl of bel Suzanne 06 14 31 23 60

Leuk je te ontmoeten & veel plezier in onze lessen! 

bottom of page