top of page
Anne

Anne Niemel

 

Mijn naam is Anne, en sinds het begin van dit jaar woon ik in het prachtige Alkmaar. Waar ik me als bijna buurvrouw van Ohm Yoga Studio, helemaal thuis voel. Mijn reis naar zelfontdekking begon jaren geleden, voortkomend uit mijn diepe verlangen om veiligheid bij mezelf te kunnen ervaren. Vanuit mijn eigen ervaringen geloof ik sterk in de transformerende kracht van lichaamsgericht werken.


Het aanwezig leren zijn met alles wat er is, en dat is precies wat ik meeneem in de sessies die ik faciliteer. Je bent welkom, precies zoals je bent, met alles wat er nu in jou leeft.

Ik werk intuïtief en maak in mijn werk gebruik van diverse methoden, zoals meditatieve reizen, vocal releases, sound, yoga nidra, NLP, rauwe cacao en energetische behandelingen. Mijn doel is om je te helpen ruimte te creëren voor het (her)ontdekken van het gevoel van veiligheid, ontspanning en vrijheid in jezelf.


Tijdens de yoga nidra sessies creëer ik een moment voor jou, waarin ik afstem op wat voelbaar en zichtbaar is in het moment. Je mag lekker plaatsnemen op de mat, ervaren hoe we als groep verbonden zijn, ook in momenten van stilte. Laagje voor laagje neem ik je met mijn stem mee op reis, naar binnen, naar waar jij de ontspannen en herstellende ruimten tussen slapen en waken mag ervaren.

bottom of page