top of page
Suzanne Barbillion

Suzanne Barbillion

Suzanne is de oprichter & eigenaar van Ohm Yoga studio.

 

 

"Het mooiste cadeau dat ik een ander kan geven is een happy mind & healthy body. Ik probeer dat te geven door middel van fijne ervaren docenten, een heerlijke ruimte, groene blaadjes, lekkere thee en de heerlijkste pure essentiele olieen."   

 

 

 

Over mij als docent:

‘Yoga leert ons te berusten in het moment’. Dat heb ik altijd mooi gevonden eraan. Wanneer we in een houding staan die we als niet gemakkelijk ervaren, willen we er eigenlijk van weg, eruit. Dat is een vorm van verzet van ‘wat is’. Door deze oefening herhaaldelijk opnieuw te beoefenen komt er berusting. Zoʼn gevoel van ‘itʼs ok’. Vooral dat aspect, het leren ontspannen in een ongemakkelijke houding, is bijzonder waardevol voor hoe we met de dingen omgaan in het leven.

 

Ik geef les op gevoel en geef je alles wat ik te bieden heb met heel mijn hart. Ik ben er om jou te laten groeien en bloeien. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik dit door mag geven. Ontzettend dankbaar voor deze prachtige plek en geweldig team en ontzettend dankbaar voor jullie die de lessen volgen in de studio. 

 

Ik heb mijn 4 jarige opleiding in hatha yoga gevolgd en voltooid bij Amsterdam Yoga Centre in 2005. Mijn docent Ad van Hassel is directe leerling van Pattabhi Jois en Gert van Leeuwen. Na deze studie vervolgde ik de weg van yoga therapie. Bestudeerde bindweefsel structuren (anatomy trains – Myers), yoga als medicijn – T. Mc Call, yin yoga van Bernie Clark, Sarah Powers, Paul Griley e.a. en het werk van Donna Farhi.

Ik volgde diverse workshops van Doug Keller (tevens yoga therapie) en workshops vanTwee Merrigan (prana vinyasa flow), Shiva Rea (prana vinyasa flow) David Lurey (vinyasa), Jules Febre (Jivamukti yoga) and many more.

Ik ben geregistreerd bij Yoga Alliance, 500 E-RYT en YACEP

bottom of page