Samantha Burger

Mijn yoga journey begon met Ashtanga yoga en vooral de fysieke voordelen bracht mij terug naar de mat.

Gedurende mijn practice kreeg ik een betere connectie en vooral meer respect voor mijn lichaam.

Ik ben altijd een actief persoon geweest en fell in love with yoga uiteindelijk niet alleen voor de fysieke voordelen, maar ook de diepgaande mogelijkheid om onszelf te genezen, transformeren en beter om te gaan met stress en life challenges die ons pad kruizen. 

 

Na 10 jaar in de corporate world en een burn-out, besloot ik mijn makelaars carrière achter me te laten en start living my dreams en travel the world. Deze droom begon in Thailand en daar heb ik uiteindelijk on and off bijna 2 jaar gewoond en vooral een innerlijke reis gemaakt met heel wat uren op de mat. Als kers op de taart heb ik nog 6 maanden op het tropische eiland Bali mogen wonen en werken in een Surf & Yoga camp. 

 

Yoga background: ik ben gecertificeerd Hatha en Therapeutic Yoga docent, heb persoonlijke ervaring met Ashtanga en Vinyasa, Yin yoga, ademtechnieken, meditatie en Vipassana (10-daagse stilte retraite). Tevens heb ik gewerkt in een Healing Center in Thailand waar 1-op-1 yoga consulten, workshops en dagelijkse drop-in klassen werden aangeboden en verzorgd. 

 

Naast yoga heb ik een grote passie voor schrijven, persoonlijke ontwikkeling, de oceaan en surfen around the globe. 

 

Waarom Yoga? 

We hebben allemaal een missie en streven er constant naar om de beste versie van onszelf te zijn in alle aspecten van het leven en uiteindelijk hebben we één gemeenschappelijk verlangen dat we allemaal delen: de noodzaak “to slow down” en het gevoel van vrijheid, rust en liefde in onszelf te ervaren.  

 

Mijn missie is om jou te inspireren en de kracht, flexibiliteit en liefde in jezelf te ontdekken on and off the mat! Let’s East & West meet :))

 

“Fall in love with taking care of yourself.  Mind ~ Body ~ Soul”

Website created by Suzanne Barbillion, copyright