Rosa de Boer

Mijn naam is Rosa de Boer. Ik heb een liefde voor reizen, poëzie en astrologie. Ik vind het mooi om mensen de tools en het vertrouwen te geven authentiek in het leven te staan en te werken aan bewustzijn door yoga, meditatie en zelfontwikkeling.

 

Na mijn opleiding tot docent Gezondheidszorg en Welzijn besloot ik mijn eigen yoga practice te verdiepen en rondde ik mijn 200 uur Hatha Yoga Teacher training af in Thailand aan de Akasha Yoga Academy. Deze opleiding is gestoeld op energy-based Hatha yoga, Kundalini yoga, meditatie en non-dualiteit volgens Advaita Vedanta.

 

Jezelf aanvoelen en leven naar wie je echt bent, ook al strookt dit niet altijd met verwachtingen of de norm, is voor mij heel belangrijk. In mijn yogalessen deel ik daarom altijd een thema en achterliggende betekenis van een asana (houding) of yoga filosofie, zodat we de practice in de context van zelfontwikkeling kunnen plaatsen en begrijpen hoe yoga voor ons kan werken op en naast de mat. Dit helpt ons authentieke keuzes te maken en bevordert een ontspannen houding in het dagelijks leven.

 

Ik ben een vrolijke en ontspannen docent die goed kan uitleggen en een beetje humor zeker niet schuw is. Ik zal er zorg voor dragen dat iedereen zich welkom en veilig voelt in mijn lessen en dat yoga zeker niet draait om ‘hoe lenig je bent’. Ik begeleid jou graag dichter naar jouw sense of Self.

 

Website created by Suzanne Barbillion, copyright