top of page
Frances Roselaar

Hi allemaal, 

Mijn naam is Frances en vanaf donderdag 8 februari vind je mij op het rooster voor een yin yang les én een yin & nidra les. 
Ik woon in Alkmaar met mijn hond Lucy en ben in mijn vrije tijd graag veel buiten. Ik haal veel plezier en voldoening uit mijn werk als yoga teacher, holistisch coach en het organiseren van vrouwencirkels, cacao ceremonies en yoga retreats. 
Ik ben yoga teacher sinds 2019 maar zie mezelf als student voor ’t leven: ik leer in elke les die ik geef of waar ik bij aanwezig ben weer iets nieuws. Yoga is voor iedereen, je bent goed zoals je bent. Deze warme en liefdevolle filosofie draag ik in mijn yoga lessen graag uit. 
Mijn yin yang lessen zijn een combi van het zachte, aandachtige van yin yoga en het vurige, krachtige van yang yoga. De perfecte combi tussen inspanning en ontspanning, als je ’t mij vraagt. 
In de yin & nidra les kun je maximaal tot rust komen, je lichaam lekker zacht en zwaar maken en je spieren en bindweefsel de aandacht geven die je verdient. We sluiten deze fijne yin les af met een (korte) yoga nidra meditatie en visualisatie. Heerlijk zo vlak voor ’t slapen gaan!
Mijn lessen zijn altijd geschikt voor beginners en gevorderden, ik pas de houdingen aan op de groep en houd rekening met eventuele blessures.

Als teacher hoop ik dat mijn les een vast moment in jouw week wordt. Een uur waarin we samen tot de verstilling komen en spanning in je lichaam en hoofd kunnen loslaten.

Ik zie je heel graag op de mat!
Liefs, 
Frances

bottom of page