top of page
mandala-2-gold.png
Ohm Yoga Studio Alkmaar

Hey, gefeliciteerd met je zwangerschap! 

Bij Ohm Studio bieden we zwangerschapsyoga.

Niet zomaar een les. Je krijgt alles aangereikt om zelfverzekerd en zen te kunnen bevallen. We bereiden je volledig voor, inclusief een praktische partner les waarin je partner tools krijgt aangereikt om er echt voor jou te zijn tijdens je bevalling.

Naast de lessen in de studio zijn er trainingsvideo's voor thuis zodat je buiten je les om thuis kunt extra informatie meekrijgt ter aanvulling op de lessen.

Even wat Q&A:.

Vanaf wanneer kan ik starten met de les?

Vanaf het tweede trimester. Verder is het een kwestie van voelen, wanneer ben je er aan toe om even in je zwangerschaps bubbel te duiken? Dat weet alleen jij. Sommigen komen met 14 weken naar de les anderen bij 20 weken etc. 

Hoe werkt het met de rittenkaarten?

Er is een 5 ritten kaart en een 10 rittenkaart. Deze zijn onbeperkt geldig. Mocht je nog lessen over hebben en je bent bevallen, geen probleem. Stuur een mailtje wanneer je er aan toe bent je les te goed op te maken in reguliere yoga lessen. Wij zetten het les tegoed dan om naar regulier zodat je kunt reserveren. 

Losse lessen?

Daar werken we niet mee in de zwangerschapsyoga. Omdat het open lessen zijn, kan iedereen starten wanneer zij wilt. Om toch een groepsgevoel te ervaren bewaren we de rust in de groep door alleen met rittenkaarten te werken. Je kunt natuurlijk wel eerst een proefles nemen. 

Moet ik een matje meenemen?

Zeker niet! Sjouwen doen we niet aan als je zwanger bent. Alles ligt al voor je klaar als je binnen komt. 

Hoe groot is de groep?

Altijd maximaal 10 personen. Bij meer animo komt er altijd een tweede les op het rooster.

Hoe meld ik mij aan voor een les?

Via de button rechts bovenin hier op de site, daar kun je online betalen met IDEAL en vervolgens je lessen reserveren.

Staat je vraag er niet bij? Mail dan even met Suzanne.

Tot gauw in de les! 

Prenatalyoga.jpg
large.png
bottom of page