top of page
Marieke Smits

Mijn naam is Marieke. Sinds kort woon ik met veel plezier in het mooie Alkmaar, na jaren in Amsterdam gewoond te hebben, waar ik nog steeds werk.  Als yogadocent en gepassioneerde communicatiespecialist geloof ik sterk in de kracht van verbinding - met jezelf en met alles om je heen. Yoga is voor mij veel meer dan alleen een fysieke practice; het is een reis naar binnen. Het brengt balans, rust en een dieper begrip van wie we werkelijk zijn.

 

In mijn lessen is het thema verbinding altijd aanwezig: het verbinden van lichaam, geest en ziel, en het creëren van een diepere connectie met onszelf en onze omgeving. Door middel van zorgvuldig begeleide houdingen en bewuste ademhaling, nodig ik je uit om volledig aanwezig te zijn in het moment. 

 

Yin yoga draait om langzame, diepe stretches die helpen bij het loslaten van spanning en het vergroten van de flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je de ruimte hebt om te zijn zoals je bent. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op de mat!

 

 

Yoga is the journey of the self, through the self, to the self' - Patanjali

bottom of page