Ohm Yoga Introductie/verdieping cursus

Voor wie en waarom deze cursus:
-De drempel naar een les in een yoga studio voelt soms hoog. Deze cursus maakt je klaar om een reguliere les te volgen in elke willekeurige yoga studio ter wereld.

-Ook als je al jaren yoga beoefent geeft deze cursus je meer verdieping. Na de cursus weet je veel meer over de  filosofie en theorie achter yoga.

In 3 lessen wordt je klaar gestoomd voor jou yoga doel en ben je fysiek en metaal een prachtige ervaring rijker.

Let’s do This !


Deze cursus is gemaakt voor jou.

Wat houd de basis cursus in:
De cursus is opgebouwd uit 3 lessen met een klein beetje huiswerk. Je leert hierdoor de basistechnieken van veel voorkomende houdingen.
Yoga is veel meer dan alleen het fysieke deel.  We besteden daarom in de deze cursus ook tijd aan de filosofie, geschiedenis, meditatie, adem, energie, en het verschil in yoga-stylen.

De groep is klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en er een veilige leer omgeving gecreëerd kan worden. Hierdoor zijn er beperkt aantal plekken beschikbaar.
Verzeker jezelf daarom van een plek en meld je nu aan.


Zorg voor een outfit waar je lekker in kunt bewegen, yoga doen we op blote voeten.  Je hoeft verder niets mee te nemen. Er zijn matten, props en dekens aanwezig.

 

Les data van de eerste yoga introductie cursus:

Vrijdag 25 sept 19.00 - 20.30

Vrijdag 9 okt    19.00 - 20.30

Vrijdag 16 okt   19.00 - 20.30

Deze cursus komt meerdere keren per jaar terug. Mocht je een keer een les gemist hebben van deze cursus,  kun je deze later inhalen bij een volgende serie waar plek is. 

Investering 59 euro

Boek hier jouw introductie cursus 

Docente: Mariska