top of page
Logo flow of life.png

The Teachers & Healers

87989025_1821056684699169_76662881225099

Danielle van der Stoom

Crystal Energy Healer

Danielle heeft haar praktijk in Amsterdam en komt speciaal voor The Flow of Life School naar Alkmaar voor de meest prachtige diepgaande sessies. Naast crystal healings geeft zij tarot sessies en ayurvedische trainingen. 

Danielle is een hartverwarmende persoonlijkheid.

Ik ben Daniëlle, een gecertificeerde en gepassioneerde Crystal Healer en Soul Care Coach, die zovelen als jou helpt helen van pijnlijke ervaringen en het vertrouwen en richting in hun leven terug helpt krijgen.

Na intensieve training ben ik inmiddels opgeleid tot Pro Crystal Healer door een van de meest gewaardeerde Crystal Healers van de wereld; Krista Mitchell, ook wel “The Crystal Whisperer uit New York” genoemd.  Het geeft enorm veel voldoening om mensen hun levens te zien veranderen door met ze te werken met kristallen en tarot. Ik blijf mezelf constant verder ontwikkelen om de meeste waarde aan jou te kunnen leveren. Dit is zonder twijfel de meest vervullende “baan” die ik ooit heb gehad!

Aïsha_Zafirah_2020.1.jpg

Aïsha Zafirah

Witch, spiritual alchemist. 

Het aanbod van Aïsha Zafirah leid jou naar een diepe verbinding met jezelf, door de onbekende wegen van je wilde hart te bewandelen en datgene te transformeren wat jou niet meer ondersteunt, zodat jij je meest optimale en authentieke zelf kunt zijn. 


‘May you open your heart to the splendour of your soul.’

 

Ze studeerde Religiewetenschappen en Westerse Esoterie & Mystiek, is gediplomeerd kristaltherapeut, yoga & yoga nidra docente, mindfulness coach, en is geïnitieerd als Hogepriesteres in de Moderne Hekserij. Deze mysterieuze wegen bewandelt zij door middel van het werk van spirituele alchemie en magie, sound healing, mindset- en manifestatie werk, en yoga als lichaamsgebed. Het is dan ook op deze manieren dat ze een ruimte voor jou zal creëren, waarin jij de ware kern van jouw magische essentie kunt ervaren.

 

‘You are a divine being, created for a magical life – it’s time to conquer your fears and live your dreams.’

 

Aïsha is een internationale heks met een nerdy brein voor alles wat met kristallen en rituelen te maken heeft. Een liefhebber van het diep graven in voorouderlijke lijnen, het ontdekken en onderzoeken van oude Griekse, Egyptische en Mesopotamische magische rituelen en spreuken en het bezoeken van archaïsche krachtplaatsen tijdens haar reizen. Ze maakt riten, aurasprays en rituelen op maat, om je verder te helpen op jouw heilige reis.

IMG_7187_edited.jpg

Jane van den Akker

Universal Healer

Als Universal Energy Healer werk ik met levensenergie. Alles om ons heen heeft een bepaalde frequentie. Dat wil zeggen dat het trilt met een bepaalde snelheid.

Geluid en licht hebben ook een energetische trilling. 

Ons lichaam heeft ook een energetische trilling. 

Soms leven we op een lagere frequentie door omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je niet volledig bent verbonden met je ware potentieel. De healings zijn gericht op het verhogen van jouw frequentie.

97584827_159739575576626_400024051982008

Tanja Hollenberg

Intuïtief systemisch coach en medicinewheel healer

Mijn intentie als opsteller en Medicinewheel teacher is om je weer dichter bij jezelf en in lijn te brengen met je zielsmissie. We zijn toch op ons mooist wanneer we leven vanuit onze kern! 

Een opstelling kan daarbij helpen. Een familie opstelling laat de verbanden en dynamieken tussen familieleden zien en de eventuele knelpunten daartussen. 

Door deze te herkennen is het ook mogelijk ze te doorbreken en wanneer je inzicht krijgt in de oorsprong van datgene wat je blokkeert, kun je ook de kracht gaan zien die het je heeft geschonken.

Door jouw plek weer in te nemen kan de natuurlijke energie weer gaan flowen om zo uiteindelijk je ware essentie te leven.

Naast dat ik opsteller ben, heb ik ook een aantal andere opleidingen gevolgd o.a. vanuit sjamanisme. 

Vanuit diepe liefde voor de natuur werk ik ook graag buiten om de verbinding met moeder aarde op te zoeken.

Daarnaast geef ik opstellingen met natuurwezens vanuit het magische rijk waarbij ik me laat ondersteunen door kruiden en edelstenen en maak ik gebruik van het medicijnwiel om op nog dieper niveau heling in te zetten.

Het leven is een ongoing process van doorlopende veranderingen. ik help je graag op weg om hierop mee te deinen en je eigen licht te gaan zien in dit grotere geheel.

5dff697b-92c3-46fe-b584-50b902bb7d6f.JPG

Daphne de Boer

Adem coach

Mijn ervaring in het trainen en coachen van mensen en alles wat ik daardoor over anderen en mezelf heb geleerd, hebben mij ertoe gebracht als ademcoach verder te gaan. 

Sta jezelf toe het leven te leiden waar jij je het beste bij voelt. Je adem helpt je daarbij want daarmee maak je verbinding met de wereld om je heen en vooral met jezelf. 

2DB4D107-6D04-4C87-8B64-1FC089570FDD.JPG

Suzanne Barbillion

Oprichter flow of life school, ziener.

Ik zal voor nu vooral werkzaam zijn op de achtergrond van The Flow of Life School. 

In de loop der tijd volgt mijn aanbod mbt onder andere werken met het universum.  

Ik heb altijd alles gedaan wat ik wilde doen. Alle dromen geleefd, idealen vervult. Mijn hart gevolgd.

Mijn weg is alles behalve makkelijk geweest maar dat heeft mij nooit tegengehouden. 'Do it scared' is een treffende uitspraak die me paste. Inmiddels werkt het anders. Ik heb geleerd volledig te vertrouwen op het leven, welke wending het ook neemt. Dat vertrouwen is gekomen door alle risico's die ik nam in dit leven.

Je hart volgen en je zielsmissie leven is wat ik iedereen gun. Daar zal ik dan ook meer over gaan delen. 

Daarnaast is er altijd een rode draad geweest in mijn leven en dat is dat ik weet wie ik op zielsniveau ben. Mijn diepste kern die verder gaat dan alleen dit leven. Middels visioenen zie ik wat er komen gaat en of ik daarin een taak heb. Ik sta in contact met spirits die mij daarin al van kind af aan ondersteunen. 

Dat 'anders zijn' was niet altijd gemakkelijk, zeker thuis niet. Trouw blijven aan wie je diep van binnen bent kan soms best uitdagend zijn. Maar het pad is prachtig en het leven daardoor magisch en vol avontuur. 

Werken met het Universum en de verbinding ervaren ligt in iedereen. Ook daar zal ik meer over gaan delen. 

Ik wens je veel mooie ervaringen bij The Flow of Life School. 

bottom of page