Josette Jimmink

Mijn naam is Josette Jimmink. Al zolang als ik mijzelf kan heugen heb ik al een onrustig gevoel in mijn lijf. Ik wil overal bij zijn, overal bij horen, niks missen en bovendien vind ik het erg belangrijk wat mensen van mij vinden. Ik kan je vertellen; een knap vermoeiende eigenschap! 

 

Tot ik zo’n 8 jaar geleden ontdekte dat het ook anders kon…, ik kwam in aanraking met yin yoga. Ik ontdekte meer rust, meer ontspanning, luisteren naar je lichaam en met aandacht naar binnen. En misschien wel mijn belangrijkste les; niet zo vreselijk streng, maar gewoon lief te zijn voor jezelf!  Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en daarom besloot ik een opleiding tot Yin yogadocent te volgen bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. 

 

Inmiddels geef ik yin yogalessen met als doel Rust in de Kop en Ruimte in je lichaam. De inspiratie die ik zelf heb opgedaan en deel ik graag om iedereen de kracht van yoga te laten ervaren op zowel lichamelijk, mentaal als op emotioneel niveau. Even een moment van bewust stil zijn om te voelen, te ontspannen, te verzachten en te herstellen.

 

Naast de yin yoga opleiding heb ik ook de opleiding Restorative yoga afgerond en blijf ik mijzelf ontwikkelen en bijscholen op het gebied van yoga en ontspanning.

Website created by Suzanne Barbillion, copyright