Waarom yoga bij Ohm Studio? Alle voordelen op een rij:

Je hoeft geen eigen matje mee te nemen (mag natuurlijk wel), alles is in de studio aanwezig.

Van September tm Juli zijn er 20 lessen per week plus pop up lessen en workshops! 

In de schoolvakanties is er gewoon les. In de zomervakanties ietsje pietsje minder les omdat er soms een docent op vakantie gaat. Het meerendeel van de lessen blijft gewoon doorgaan.

We hebben vloerverwarming. In de zomer natuurlijk niet nodig maar in de winter heerlijk om op te liggen! 

We werken met de mooiste producten zoals etherische olieen tijdens de les, beste kwaliteit thee na de les en er staan de fijnste producten voor je klaar bij het toilet om je op te frissen na de les. Alles duurzaam en verantwoord geproduceerd. 

Bij Ohm Studio staat het gevoel van wellness voorop. Een warme sfeer, prachtige lessen en alles daarom heen om jou te laten ontspannen. 

 

Massage

 

Hoe fijn is het dat je in vertrouwde omgeving de allerbeste massages kunt ontvangen! 

 

Hilde geeft klassieke Zweedse massage, deep tissue massage, zwangerschapsmassage, Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage en haar Signature massage! Keus genoeg dus! 

Voedingsadvies

 

Angela & Yvanka zijn orthomoleculair voedingsdeskundigen.

 

Deze samenwerking wilde ik heel graag aangaan omdat ik geloof in een totaal aanpak als het op gezondheid aankomt. Angela en Yvanka zijn deskundigen die je daadwerkelijk verder kunnen helpen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

In combinatie met yoga en massage biedt Ohm Studio nu een totaal pakket om je fit en blij te laten voelen!  

De consulten worden bij aanvullende verzekering (deels) vergoed.

De consulten vinden plaats in de studio.

Over de studio
 

Wat ik wilde creëren is een warme fijne plek waar iedereen zich welkom voelt. Een huislijke sfeer waarin je als yogi de aandacht krijgt. Dat je mag zijn wie je bent. Ik merk dat de drempel vaak hoog ligt voor mensen om te starten met yoga. Door een warme huislijke sfeer neer te zetten waarin iedereen zich gezien voelt, verlaag je een drempel. Het zou zo zonde zijn als iemand wel wilt maar niet durft. 

Wat eveneens heel belangrijk is, nog belangrijker zelfs, zijn de docenten. Ik zocht naar docenten die er staan voor jou en niet voor zichzelf. Er staat een prachtig team en alle docenten hebben extra kwaliteiten die ze meebrengen in de les waardoor het een bijzondere ervaring wordt. 

Ik noem Ohm studio ook wel het huis van yoga, door de sfeer. Je wilt als yogi een wellness gevoel meekrijgen maar niet te steriel. Ik doe er alles aan om dat neer te zetten. De studio is de outcome van wat er in mij leeft, van wat ik mooi en fijn vind. Ik hoop dat dat voor jou als yogi ook zo ervaren wordt. 

Welkom bij Ohm. 

Liefs Suzanne Barbillion - Founder.

Website created by Suzanne Barbillion, copyright